Hazırlayan: Elnur
Keks “kartof”
Directions
Uşaqlığımızdan xatirə qalan bir resept. Kimsə bundan dadlı nəsə olduğu deyə bilməz yəqin.
Tərkibi
700-900 qram peçenye
1 banka qatılaşdırılmış süd (squşonka)
200 qram kərə yağı
5 çay qaşığı kakao
(Visited 580 times, 1 visits today)
Step 1
Mark as Complete
Peçenyeləri blenderə yığın və yarı toz halına gələnə qədər qarışdırın.
Step 2
Mark as Complete
Yağı rəndənin böyük tərəfindən keçirin.
Step 3
Mark as Complete
Yağı, kakaonu və "squşonkanı" blenderdən keçirilmiş peçenyelərin üstünə əlavə edib qarışdırn.
Step 4
Mark as Complete
Hazır olmuş qarışığa xırda doğranmış qoz-fındıq əlavə edib qarışdırın. Alınmış qarışıqdan kartof formalı peçenyelər hazırlayın.Mətbəx taxtasının üstünə perqament kağız qoyun (şəkildəki kimi) və sırayla düzün.Bir neçə saat soyuducuda saxlayın.Çayla süfrəyə təqdim edə bilərsiniz.
Recipe Reviews
There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Close
Login to write a review