0 0

Hazırlayan:
Kartoflu varenik

Kartoflu varenik

Directions

Share

Dadlı kartoflu varenik üçün resept

Ərzaqlar
690 qram un
250 ml su
60 qram yumurta
100 qram qaynadılmış kartof
350 qram şampinyon göbələyi
250 qram soğan
105 qram süd
50 qram kərə yağı
Duz
İstiot

(Visited 923 times, 1 visits today)
Step 1
Mark as Complete

Necə hazırlanır?
İçin hazırlanması.
1. Kartofu bişirin, püre halına gətirin.
2. Göbələyi qovurun.
3. Ərimiş yağı, südü, xırda doğranmış soğanı, göbələyi püreye əlavə edib qarışdırın.

Step 2
Mark as Complete

Xəmirin hazırlanması. Unu, yumurtanı və suyu bir qaba töküb yaxşı yoğurun. Yoğurduqdan sonra üstünü örtün, 2-3 saat saxlayın. Hazır olan xəmirdən yumru kündələr hazırlayıb, yayın.

Step 3
Mark as Complete

Yumru bir qabın köməyi ilə yayılmış xəmirdən yumru parcalar ayırın (şəkildəki kimi)

Step 4
Mark as Complete

Yumru xəmirin ortasına içliyi qoyub, bükün.Hazır olan varenikləri 10 dəqiqə qaynadın.Süfrəyə təqdim edərkən üstünə biraz kərə yağı və xama əlavə edin.

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Ərik mürəbbəsi
next
Qarpız mürəbbəsi
  • 923 Views
  • Medium

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

previous
Ərik mürəbbəsi
next
Qarpız mürəbbəsi

Add Your Comment

×