0 0

Hazırlayan:
Keks “kartof”

Keks “kartof”

Directions

Share

Uşaqlığımızdan xatirə qalan bir resept. Kimsə bundan dadlı nəsə olduğu deyə bilməz yəqin.

Tərkibi

700-900 qram peçenye
1 banka qatılaşdırılmış süd (squşonka)
200 qram kərə yağı
5 çay qaşığı kakao

(Visited 580 times, 1 visits today)
Step 1
Mark as Complete

Peçenyeləri blenderə yığın və yarı toz halına gələnə qədər qarışdırın.

Step 2
Mark as Complete

Yağı rəndənin böyük tərəfindən keçirin.

Step 3
Mark as Complete

Yağı, kakaonu və "squşonkanı" blenderdən keçirilmiş peçenyelərin üstünə əlavə edib qarışdırn.

Step 4
Mark as Complete

Hazır olmuş qarışığa xırda doğranmış qoz-fındıq əlavə edib qarışdırın. Alınmış qarışıqdan kartof formalı peçenyelər hazırlayın.Mətbəx taxtasının üstünə perqament kağız qoyun (şəkildəki kimi) və sırayla düzün.Bir neçə saat soyuducuda saxlayın.Çayla süfrəyə təqdim edə bilərsiniz.

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Kəsmikli ərik qurusu
next
Toyuq və tərəvəzlə doldurulmuş balqabaq
  • 580 Views
  • Medium

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

previous
Kəsmikli ərik qurusu
next
Toyuq və tərəvəzlə doldurulmuş balqabaq

Add Your Comment

×