0 0
Hazırlayan:
Balıq buğlaması

Balıq buğlaması

Directions

Share

Balıq buğlaması üçün resept

Ərzaqlar

1 kilo bölgə balığı (beluqa) – tikələrə bölünmüş
2 ədəd pomidor – qabığını soyub, doğrayın
1 ədəd yaşıl bibər – doğrayın
1 ədəd kərəviz sapı – doğrayın
yarım stəkan doğranmış cəfəri
2 ədəd dəfnə yarpağı
1 ədəd kiçik limon – 4 dilimə kəsilmiş
4 xörək qaşığı kərə yağı
duz, istiot

Necə hazırlanır?

1. Qazan və ya dərin tavanın dibinə balıqları düzün.
2. Duz-istiot səpin. Qalan ərzaqları bu qaydada balığın üstündən lay-lay düzün – pomidor, bibər, kərəviz, cəfəri, dəfnə, limon, kərə yağı.
3. Qazanın qapağını örtün və buğlamanı vam odda təxminən 30 dəqiqə ərzində, və yaxud balıq bişənədək bişirin.
4. Çörəklə süfrəyə verin.

Nuş Olsun!

(Visited 1. 000 times, 2 visits today)

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Südlü göbələk supu
next
Balıq ləvəngi
  • 1. 000 Views
  • Medium

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

previous
Südlü göbələk supu
next
Balıq ləvəngi

Add Your Comment