1 0

Hazırlayan:
İsveç salatı

İsveç salatı

Directions

Share

Toyuğun döş ətindən hazırlaya biləcəyiniz ləzzətli isveç salatı resepti

Ərzaqlar
600 qram kartof
150 qram toyuğun döş əti
2 ədəd baş soğan
1/4 limon
1 ədəd xiyar
2 ədəd alma
2 xörək qaşığı ağ üzüm sirkəsi
1 dəstə şüyüd
şəkər (zövqə görə)
duz (zövqə görə)

Necə hazırlanır?
1. Təzə kartofu qabığında qaynadın. Bişdikdən sonra qabığını təmizləyib halqa formasında doğrayın.
2. Töyuğun döş ətini nazik çubuq şəklində kəsib xırt-xırt nazik qabığı əmələ gələnə qədər qızardın.
3. Kartofu qızartmadan qalan yağda qarışdırıb soyudun.
4. Təzə almaların qabığını soyub özəyini çıxardın. Kub şəklində doğrayıb üzərinə limon şirəsini tökün.
5. Təzə xiyarı kub şəklində doğrayın.
6. Tərəvəzləri salat qabına qoyub, üzərinə şəkər, duz, istiot və sirkəni töküb qarışdırın.
7. Üstündən döş əti cızdıqları, iri doğranmış baş soğan səpmək.

Qeyd: Bu cür salatı balığın yanında qarnir kimi vermək olar.

Nuş olsun!

(Visited 874 times, 1 visits today)

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Kəlləpaça (başayaq, xaş)
next
İsveç keksi
  • 874 Views
  • Medium

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

previous
Kəlləpaça (başayaq, xaş)
next
İsveç keksi

Add Your Comment

×