1 0

Hazırlayan:
Portağallı piroq

Portağallı piroq

Directions

Share

Ərzaqlar
3 ədəd yumurta
1 stəkan şəkər tozu
1 stəkan portağal suyu
1/2 stəkan süd
1/2 duru yağ
2,5 stəkan un
1 paket qabartma tozu
1 ədəd rəndələnmiş portağal qabığı
1 ədəd rəndələnmiş limon qabığı

Necə hazırlanır?
1. Otaq temperaturunda olan yumurtları yumru bir qaba qırın. Üzərinə şəkər tozunu əlavə edib, mikserlə yaxşı qarışdırın.
2. Duru yağı, südü, portağal suyunu, portağal qabığını və limon qabığını əlavə edib qarışdırmağa davam edin.
3. Ələnmiş unu və qabartma tozunu əlavə edib yaxşı qarışdırın.
4. Piroqu bişirəcəyiniz qabın dibini kərə yağı ilə yağlayın. Hazır olan qarışımı qaba tökün.
5. Əvvəlcədən qızdırılmış sobada 170 dərəcədə 40 dəqiqə bişirin.
6. Piroqunuz bişdikdən sonra içini çəkməsini gözləyin.
7. Piroqunuzu doğradıqdan sonra üzərinə şəkər pudrasını əlavə edib, süfrəyə təqdim edə bilərsiniz.

Nuş olsun!

(Visited 3. 303 times, 7 visits today)

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Limonlu piroq
next
Toyuqlu piroq
  • 3. 303 Views
  • Medium

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

previous
Limonlu piroq
next
Toyuqlu piroq

Add Your Comment

×