1 0
Hazırlayan:
Tez hazırlanan Napoleon tortu

Tez hazırlanan Napoleon tortu

Cuisine:

Directions

Share

Qar tozcuqları ilə əhatə olunan bu Napoleon, soyuq mövsüm üçün mükəmməl bir seçimdir.Bu tortun hazırlanması sizin çox vaxtınızı almayacaq. Bir neçə dəqiqə ərzində hazırlanır və mütləq dadlı olur.

Tərkibi:

qat qat xəmir
200 qr kərə yağı
1 banka qatılaşdırılmış süd

Üzəri üçün:

150 qr ag şokolad
40 qr kakos tozu

(Visited 963 times, 1 visits today)
Step 1
Mark as Complete

Hazır qat qat xəmiri yayıb eyni uzunluq və enlikdə kəsirik.

Step 2
Mark as Complete

Xəmirlərimizi 250'de təxminən 15 dəqiqə və ya qızıl qəhvəyi rəng alana qədər bişirin.

Step 3
Mark as Complete

Qatilaşdırılmış südü yumşaldılmış yağı ilə birlikdə mikser vasitesilə çalırıq. Krem halına gələnə qədər bu proses davam edir.

Step 4
Mark as Complete

Torta uyğun qab götürün və alt təbəqəsinə bir az krem tətbiq edin və bişmiş qat qat xəmirləri yığmağa başlayın. Hər xəmirin arasında çox miqdarda krem tətbiq edin. Bütün tortu plastik paket ilə sarın və bir gecə qalsın.

Step 5
Mark as Complete

Üzəri üçün isə zövqünüzə uyğun nə arzu edirsinizsə əlavə edə bilərsiniz. Biz reseptdə ağ şokolad və kakos dənəciklərindən istifadə etdik. Şokoladı əridib tortumuzun üzərinə yayırıq. Daha sonra isə kakos dənəciklərini səpirik və hazırdır.

NUŞ OLSUN!

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Lobyalı sup
next
Lülə kabab
  • 963 Views
  • 20 dəqiqə
  • Easy

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

previous
Lobyalı sup
next
Lülə kabab

Add Your Comment