0 0
Hazırlayan:
Lobyalı sup

Lobyalı sup

Cuisine:

Directions

Share

Dadlı və nisbətən fərqli sup dadmaq istəyənlər üçün bu resepti hazırladıq. Həqiqətən bəyənəcəyinizə əminlik veririk. Saglam inqrediyentlərlə hazırlandığı üçün əlavə üstünlüyü var.

Tərkibi:

250 qr toyuq döş əti
Zeytun yağı; qızartmaq üçün
1/2 böyük soğan
400 qr ağ və qara lobya
1 çay qaşığı duz
1 çay qaşığı cirə
1 çay qaşığı qırmızı istiot
1 çay qaşığı sarımsaq tozu
3 stəkan isti su
2 yemək qaşığı kərə yağı
2 yemək qaşıq un
1 stəkan süd

(Visited 1. 779 times, 1 visits today)
Step 1
Mark as Complete

Toyuqları kub şəklində doğrayın və toyuq qızıl qəhvəyi rəng alana qədər qazanda bişirin. Toyuq üçün, doğranılmış soğanları da əlavə edin və yumşaldılana qədər bişirin.

Step 2
Mark as Complete

Lobya, bütün ədviyyatları və isti suyu əlavə edin. Şorba təxminən 30 dəqiqə qaynadılmalıdır.

Step 3
Mark as Complete

Tavada un və kərə yağını qovurun. Qarışım hamarlaşana qədər qarışdırın. Qarışımı şorbaya əlavə edin. Daha sonra süd əlavə edin və birlikdə şorbanı 10 dəqiqəyə qədər bişirin.
Üzərinə rəndələnmiş holland pendiri də əlavə edə bilərsiniz.

NUŞ OLSUN!

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Ev sayağı kartof
next
Tez hazırlanan Napoleon tortu
  • 1. 779 Views
  • 45 dəqiqə
  • Medium

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

previous
Ev sayağı kartof
next
Tez hazırlanan Napoleon tortu

Add Your Comment