0 0

Hazırlayan:
Lülə kabab

Lülə kabab

Directions

Share

Lülə kabab – qiymədən hazırlanan kabab növü, qiymədən uzunsov kotlet formasında şişdə qızardılan Şərq yemək növü hesab edilir. Xarici görünüşü odlu silah lüləsinə oxşadığına görə belə ad verilmişdir. Evdə rahat hazırlaya biləcəyiniz lülə kabab reseptini təqdim edirik.

Tərkibi:
1 kq mal əti
2 Yumurta
1/2 böyük soğan
1 çay qaşığı qara bibər
1/2 stəkan çörək qırıntıları
1/4 stəkan quru cəfəri
Duz;

(Visited 3. 068 times, 1 visits today)
Step 1
Mark as Complete

Çəkilmiş mal ətini böyük bir qaba qoyun üzərinə doğrayıcıdan keçirilmiş soğan, yumurta, istiot, çörək qırıntıları, cəfəri və duz əlavə edin.

Step 2
Mark as Complete

Hər şeyi yaxşıca qarışdırın. Qarışıqdan götürüb lülə formasına salın, uzunluğu təxminən üç barmaq ölçüsündə olması lazımdır.

Step 3
Mark as Complete

Hər birini şişə və ya onlardan ikisini bir şişə də keçirə bilərsiniz. Lülələrin qəhvəyi rəng alınana qədər bişirilməsi lazımdır. Şişləri döndərərkən, lüləni qırmamaq üçün diqqətli olun.

NUŞ OLSUN

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Tez hazırlanan Napoleon tortu
next
Kəsmikli, kişmişli keks resepti
  • 3. 068 Views
  • Medium

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

previous
Tez hazırlanan Napoleon tortu
next
Kəsmikli, kişmişli keks resepti

Add Your Comment

×