0 0
Hazırlayan:
Gavalı cemi resepti

Gavalı cemi resepti

Directions

Share

Turşməzə dadı ilə səhər yeməklərinizin sevimlisinə çevriləcək – Gavalı cemi. Başqa hansı cemlərin reseptini səhifəmizdə görmək istəyirsinizsə, şərh yerinə yaza bilərsiniz. Bizim reseptdən faydalanaraq “Gavalı cemi” hazırladınızsa, şəklini bizim İnstagram və Facebook səhifəmizə göndərməyi unutmayın. Təkliflərinizi isə şərh bölməsinə yaza bilərsiniz.

Ərzaqlar

2 kq gavalı (uzunburun)

1.600 qram şəkər tozu

1/2 stəkan su

(Visited 796 times, 1 visits today)
Step 1
Mark as Complete

Gavalıları təmiz yuyuruq. Daha sonra çəyirdəklərini çıxarıb sobanın üstünə qoyub buraya yarım stəkan su tökürük.

Step 2
Mark as Complete

Yumşalana qədər zəif temperaturda bişiririk. Bişdikdən sonra kənara qoyuruq ki, soyusun. Tam soyuduqdan sonra aşsüzəndən keçiririk ki, qabıqları çıxsın. Qabıqlarını təmizlədikdən sonra yenidən sobanın üstünə qoyub zəif temperaturda qatılaşana qədər bişiririk. Bişərkən tez-tez qarışdırmağı unutmayın

Nuş olsun! :)

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Moruq (malina) mürəbbəsi resepti
next
Piy əridən ən yaxşı vasitə – Detoks suyu
  • 796 Views
  • Medium

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

previous
Moruq (malina) mürəbbəsi resepti
next
Piy əridən ən yaxşı vasitə – Detoks suyu

Add Your Comment