0 0

Hazırlayan:
Moruq (malina) mürəbbəsi resepti

Moruq (malina) mürəbbəsi resepti

Directions

Share

Çayın yanında təqdim oluna biləcək ən gözəl təamlardan biri mürəbbədir. Milli mətbəximiz bu mövzuda çox zəngindir. Əksər meyvələrin və giləmeyvələrin mürəbbələrini hazırlamaq mümkündür. Bu reseptimizdə qışın ən sevimli mürəbbəsinin reseptini sizə təqdim edəcəyik. Bizim reseptdən faydalanaraq “Moruq mürəbbəsi” hazırladınızsa, şəklini bizim İnstagram və Facebook səhifəmizə göndərməyi unutmayın. Təkliflərinizi isə şərh bölməsinə yaza bilərsiniz.

 

Ərzaqlar

1 kq moruq

1 kq şəkər tozu

 

(Visited 5. 448 times, 1 visits today)
Step 1
Mark as Complete

Birinci moruqları təmizləyib, təmiz yuyuruq. Daha sonra moruqları bişirəcəyimiz böyük qaba töküb üzərinə şəkər tozunu əlavə edirik. Moruq tam suyunu buraxana qədər gözləyirik.

Step 2
Mark as Complete

Hazır olan moruğu sobanın üstünə qoyub qaynamağa başlayana qədər bişiririk, təxminən 10 dəqiqə. Daha sonra sobanı söndürüb, kənara qoyuruq. Moruq mürəbbəsi soyuyandan sonra bankalara yığırıq.

Nuş olsun! :)

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Sırniki (Сырники)
next
Gavalı cemi resepti
  • 5. 448 Views
  • 10 dəq
  • Medium

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

previous
Sırniki (Сырники)
next
Gavalı cemi resepti

Add Your Comment

×