0 0

Hazırlayan:
Isveç küftəsi

Isveç küftəsi

Ən dadlı İsveç köftəsi zəngin və kremli sousla ləzzətlənir. Sabah günorta yeməyi üçün hazırlamağınız məsləhətdir.

Directions

Share

Ən dadlı İsveç köftəsi zəngin və kremli sousla ləzzətlənir. Sabah günorta yeməyi üçün hazırlamağınız məsləhətdir.

Tərkibi

Küftə üçün

450 qr qiyma (mal əti)
1 ədəd soğan
2 xörək qaşığı duru yağ
1 yumurta
yarım stəkan (100 qr) çörək tozu
duz 1 çay qaşığı
1 çay qaşığı qara istiot

Sousu üçün

60 qr kərə yağı
1/3 un
3 stəkan ət suyu
1 stəkan yarım qaymaq
1 xörək qaşığı xardal
duz
istiot

(Visited 1. 478 times, 1 visits today)
Step 1
Mark as Complete

Qiyməni hazır hala gətirib balaca-balaca küftələr düzəldirik.
Qeyd: 20-30 dəqiqə buzluqda qalması məqsədəuyğundur.

Step 2
Mark as Complete

Yağda hər tərəfini qızardırıq. Təxminən 5-6 dəqiqə sürməlidir bu proses.

Step 3
Mark as Complete

Kərə yağı və unu yaxşıca qovururuq, daha sonra isə üzərinə qaymaq əlavə edib qarışdırırıq.

Step 4
Mark as Complete

Xardal və xırda doğranmış soğanı da sousa əlavə edirik. Sousumuz hazırdır. Küftələri isə hazırladığımız sousun içinə qoyuruq. 5-10 dəqiqə birlikdə bişirilir. Yeməyimiz hazırdır.

NUŞ OLSUN!

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Pendirli, ispanaqlı xaçapuri
next
Alma sirkəsi
  • 1. 478 Views
  • 35 dəqiqə
  • Medium

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

previous
Pendirli, ispanaqlı xaçapuri
next
Alma sirkəsi

Add Your Comment

×