0 0
Hazırlayan:
Jülyen

Jülyen

Jülyen üçün resept

Directions

Share

Jülyen üçün resept

Adını çox yerdə eşitdiyiniz fransız mətbəxinin ən dadlı yeməklərindən olan Jülyenin sizə fərqli reseptini təqdim edirik.

Ərzaqlar
2 ədəd bulka
5 ədəd göbələk
1 ədəd toyuğun döş əti
100 qram holland pendiri
400 ml süd
4 xörək qaşığı un
30 qram kərə yağı
Duz
İstiot

(Visited 996 times, 1 visits today)
Step 1
Mark as Complete

Necə hazırlanır?

Toyuğun döş ətini və göbələyi kvadrat formasında formasında doğrayın. Pendiri rəndədən keçirin. (Şəkildəki kimi)

Step 2
Mark as Complete

Toyuğun döş ətini yağda biraz qızardın

Step 3
Mark as Complete

Göbələkləri ayrı tavada qızardın.

Step 4
Mark as Complete

İndi isə sousu hazırlayaq. Südü qızdırın. Xörək qaşığı ilə unu əlavə edə-edə qarışdırın ki, potlar yaranmasın. Ən sonda yağı, duzu və istiotu əlavə edin. Sousu yaxşı qarışdırmağı unutmayın.

Step 5
Mark as Complete

Bulkaların üst hissəsini kəsin və içərisini boşaldın. (Şəkildəki kimi)

Step 6
Mark as Complete

Bulkaların içini bu ardıcıllıqla doldurun: sous, toyuğun döş əti, sous, göbələk, sous, holland pendiri.

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Pomidor supu resepti
next
Fransızsayağı ət
  • 996 Views
  • Medium
  • 190 C

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

previous
Pomidor supu resepti
next
Fransızsayağı ət

Add Your Comment