0 0
Hazırlayan:
Ağ gilas mürəbbəsi

Ağ gilas mürəbbəsi

Directions

Share

Ağ gilas mürəbbəsi üçün resept

Ərzaqlar
1 kq gilas
1.2 kq şəkər tozu
0.5 çay qaşığı limon turşusu
0,5 ç.q. vanil

Necə hazırlanır?
1. Ağ gilasların tumlarını və saplaqlarını təmizləyib, yuyun.
2. Üzərinə şəkər tozunu tökün və 3-5 saat saxlayın.
3. Zəif od üzərində hər dəfə 6-8 dəqiqə olmaqla qaynadın, sonra kənara qoyun.
4. Soyuduqdan sonra (təxminən 5-6 saat sonra) yenidən qaynadılır və bu proses 3 dəfə təkrarlanır.
5. Tam hazır olmamışdan 5 dəqiqə əvvəl vanilin və limon turşusu tökməyi unutmayın.

(Visited 438 times, 1 visits today)

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Çiyələk mürəbbəsi
next
Ərik mürəbbəsi
  • 438 Views
  • Medium

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

previous
Çiyələk mürəbbəsi
next
Ərik mürəbbəsi

Add Your Comment