0 0

Hazırlayan:

Çiyələk mürəbbəsi

Directions

Share

Çiyələk mürəbbəsi üçün resept

Ərzaqlar
1 kq çiyələk
1 kq şəkər tozu
1 stəkan su

Necə hazırlanır?
1. Çiyələkləri təmizləyin və yaxşıca yuyun.
2. Qazana töküb, üzərinə şəkər tozunu əlavə edin və 5-6 saat kənarda saxlayın. Qazanı silkələmək lazımdır ki, şəkər giləmeyvənin hər tərəfinə paylansın.
3. Vaxt tamam olan kimi üzərinə su əlavə edib, odun üzərinə qoyun.
4. Qaynayan kimi oddan götürüb kənara qoyun ki, soyusun. Sonra yenidən bu prosesi davam etdirin. Təxminən 4-5 dəfə etdikdən sonra mürəbbənin tam hazır olduğunu hiss edəcəksiniz. Şirəsi bərkiməlidir.

(Visited 650 times, 1 visits today)

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
İslİm kababı
next
Ağ gilas mürəbbəsi
  • 650 Views
  • Medium

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

previous
İslİm kababı
next
Ağ gilas mürəbbəsi

Add Your Comment

×