Hazırlayan: Elnur
Borş
Directions
Rusiya mətbəxindən milli mətbəximizə daxil olan, qış aylarının ən sevimli şorbası borş üçün resept
6 porsiya üçün nəzərdə tutulub
Ərzaqlar
1 kq iri tikələrə bölünmüş sümüklü mal əti
5 xörək qaşığı kərə yağı və ya duru yağ
1 baş soğan
1 ədəd orta boy çuğundur (300 g)
2 ədəd yerkökü (300 g)
2 xörək qaşığı tomat
3-4 dəfnə yarpağı (rusca: lavroviy list)
1 ədəd orda boy kələm (700 g)
3 ədəd kartof
2 stəkan xırda-xırda doğranmış cəfəri
Duz
İstiot
(Visited 1. 605 times, 1 visits today)
Recipe Reviews
There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Close
Login to write a review