0 0
Hazırlayan:
Borş

Borş

Directions

Share

Rusiya mətbəxindən milli mətbəximizə daxil olan, qış aylarının ən sevimli şorbası borş üçün resept

6 porsiya üçün nəzərdə tutulub

Ərzaqlar
1 kq iri tikələrə bölünmüş sümüklü mal əti
5 xörək qaşığı kərə yağı və ya duru yağ
1 baş soğan
1 ədəd orta boy çuğundur (300 g)
2 ədəd yerkökü (300 g)
2 xörək qaşığı tomat
3-4 dəfnə yarpağı (rusca: lavroviy list)
1 ədəd orda boy kələm (700 g)
3 ədəd kartof
2 stəkan xırda-xırda doğranmış cəfəri
Duz
İstiot

 

(Visited 801 times, 1 visits today)

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Küftə
next
Şokoladlı brauni
  • 801 Views
  • Medium

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

previous
Küftə
next
Şokoladlı brauni

Add Your Comment