Hazırlayan: Vusala Valiyeva

Toyuq supu
Cuisine:
Directions
Toyuq supu tək milli mətbəximizin deyil, eləcə də türk, rus mətbəxlərinin də ən çox bəyənilən yeməklərindən biridir. İstəyə uyğun olaraq bu şorbanı həm düyü ilə, həm də düyüsüz bişirə bilərsiniz. Bizim sizə təqdim edəcəyimiz resept tərkibində düyü olandır.
Tərkibi
1 ədəd toyuq
100 qram düyü
4-5 ədəd alça və ya gavalı
2 ovuc noxud
2 ədəd baş soğan
1 dəstə şüyüd
Yağ
Zəfəran və ya sarıkök
Duz
İstiot
(Visited 5. 889 times, 1 visits today)
Step 1
Mark as Complete
Toyuq bişən bulyonu süzün və düyü əlavə edib bişirin
Step 2
Mark as Complete
Ona soğança qatılır, hazır olmasına 15 dəqiqə qalmış üstünə ayrıca bişirilmiş noxud, alça və ya gavalı qurusu töküb qaynadın.
Step 3
Mark as Complete
Sonra bişmiş toyuq ətini və şüyüdü doğrayıb ona əlavə edin. 1-2 dəqiqə yenə bişirin.
Nuş olsun
Recipe Reviews
There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Close
Login to write a review